Web Analytics Made Easy - Statcounter

موزه ویکتوریا و آلبر­ت انگلیس با تهیه غذا‌های ایرانی «سبزی پلو با ماهی» و «کوکوسبزی» به پیشواز نوروز رفت. خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: موزه ویکتوریا و آلبر­ت انگلیس با غذا‌های ایرانی «سبزی پلو با ماهی» و «کوکوسبزی» به پیشواز نوروز رفت. این موزه که به اختصار V&A نامیده می‌شود، در شهر لندن واقع شده و یکی از ارزشمندترین و غنی‌ترین ذخایر هنری و فرهنگی جهان را با بیش از دو میلیون شیء در اختیار دارد؛ دارایی‌هایی با پنج‌هزار سال قدمت و از جنس سرامیک، شیشه، منسوجات، لباس، نقره، آهن‌آلات، جواهرات، مبلمان، اشیای قرون وسطایی، مجسمه، چاپ، نقاشی و عکس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  موزه «ویکتوریا و آلبرت» حالا در آستانه آغاز سال نو و گشایش نمایشگاه «ایران حماسی»، ویدئویی از سبزی پلو با ماهی و کوکوسبزی،  غذا‌های سنتی ایران در مناسبت عید نوروز را به همراه تصاویری از شاهکار‌های هنری ایران که در این موزه نگهداری می‌شود، منتشر کرده و به این دو پرسش که سال نو ایرانی چیست و چگونه جشن گرفته می‌شود، پاسخ داده است.   او برای مخاطبان این موزه با بیانی ساده، نوروز را که با فصل بهار آغاز می‌شود، معنی می‌کند و درباره غذا‌های سنتی ایرانی مثل سبزی‌پلو با ماهی، کوکوسبزی و ماست و خیار که در نوروز تهیه می‌شود، توضیحاتی می‌دهد و از رسم مهمِ دید و بازدید، هدیه دادن به کودکان و جوانان، و پوشیدن لباس‌های رنگی و شاد در روز عید سخن می‌گوید. این موزه سراغ «سابرینا غیور»، سرآشپز و نویسنده ایرانی‌تبار اهل انگلیس رفته تا درباره این فستیوال بهاری پرجنب و جوش توضیحاتی دهد.   خانم غیور ابراز امیدواری می‌کند که این توضیحات پنجره‌ای کوچک از دنیای غنی فرهنگ، هنر و تاریخ ایران باشد که در این موزه نشانه‌هایی از آن را‌ می‌توان مشاهده کرد و در ادامه دعوت می‌کند تا از نمایشگاه «Epic Iran» که در موزه ویکتوریا و آلبرت همزمان با نوروز باستانی برپا شده است، بازدید شود.     در وب‌سایت موزه ویکتوریا و آلبرت نیز درباره این نمایشگاه نوشته شده که تمدن بزرگ ایران هنوز برای بسیاری ناشناخته است و این نمایشگاه فرصتی است برای سفر به ایران باستان تا معاصر به همراه بیش از ۳۰۰ شیء نمایش داده‌شده از مجسمه‌ها، سرامیک، فرش، چاپ، عکس و فیلم که تا پنج‌هزار سال قدمت دارند.   این نمایشگاه از حالا تا آگوست (شهریورماه) ۲۰۲۱ در موزه ویکتوریا و آلبرت برپا است.   بیشتر بخوانید: احتمال هجوم ملخ‌ها در عید انتهای پیام/ خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: نوروز موزه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نوروز موزه ویکتوریا و آلبرت سبزی پلو با ماهی موزه ویکتوریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی با اشاره به خیز تجار ایرانی برای ورود به بازار‌های جدید بیان کرد: برگزاری «ایران اکسپو۲۰۲۴» اهرمی برای تسهیل ورود تاجران به بازار‌های جدید است که موجب ارزآوری و توسعه صادرات می‌شود.

وی به مزایای نسبی خوزستان در حوزه تجارت اشاره و بیان کرد: برخی از این ظرفیت‌ها مورداستفاده و برخی دیگر مغفول مانده‌اند، سیاستگذاران باید کشور‌های مورد هدف صادرات را توسعه دهند.

امانی توسعه تجارت را نیازمند همکاری بخش‌های مختلف دولت دانست و گفت: دستگاه سیاست خارجی باید حضور بازرگانان و مسوولان سیاسی سایر کشور‌ها در نمایشگاه‌های ایرانی را تسهیل و ارتباط بین بازرگانان ایرانی و خارجی را فراهم کند که این امر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران محقق می‌شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی اهواز تداوم برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در حوزه تجارت خارجی کشور را موثر دانست و اظهارکرد: این نمایشگاه، می‌تواند در توسعه صادرات غیرنفتی و ارزآوری موثر باشد البته باید به این نکته توجه داشت که علاوه بر صادرات می‌توان از طریق انتقال تکنولوژی، صدور خدمات فنی و مهندسی و ترانزیت نیز ارزآوری کرد.

امانی به دستاورد‌های پنجمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۳ در اردیبهشت ماه سال گذشته در حوزه صادرات غیرنفتی اشاره و خاطرنشان کرد: باید به دنبال تثبیت مقاصد صادراتی موجود و پیدا کردن مقاصد صادراتی جدید باشیم؛ کشور‌های آفریقا، آمریکای لاتین، آسیای شرق و کشور‌های همسایه از جمله مناطق هدف صادراتی ما هستند.

رییس اتاق بازرگانی اهواز به ظرفیت‌های موجود در زمینه حمل‌ونقل، انرژی و دانش‌بنیان اشاره و بیان کرد: برای دستیابی به بازار‌های جدید و توسعه تجاری نیازمند برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ هستیم تا به اهداف موردنظر دست یابیم.

وی گفت: برای توسعه بازار باید مسیر مشخصی طی شود و برای تحقق این امر در مرحله اول وزارت امور خارجه، مقامات وزارتخانه‌های اقتصادی و سایر بخش‌های مربوطه باید شرایط حضور بازرگانان ایرانی در کشور‌های هدف را فراهم کنند و گفتگو‌های ۲ یا چندجانبه و انعقاد تفاهم‌نامه‌ها در حوزه کاهش تعرفه‌ها و تسهیل تجارت مدنظر قرار گیرد.

امانی ایجاد سخت‌افزار‌ها و نهاد‌های مناسب در کشور‌های هدف صادراتی را نیز ضروری دانست و ادامه داد: برپایی نمایشگاه‌ها، حضور رایزنان اقتصادی و بازرگانی در کشور‌های هدف و فعالیت هر چه بیشتر وزارت امورخارجه در جهت توسعه بازار‌های صادراتی ایران، از جمله این زیرساخت هاست.

رییس اتاق بازرگانی اهواز بر ضرورت همکاری دولت و اتاق‌های بازرگانی به عنوان مشاور برای شناخت درست بازرگانان از نیاز‌های بازار هدف تاکید کرد و گفت: باوجود اینکه در مراحل اولیه توسعه بازار نقش دولت اهمیت بیشتری دارد، اما در ادامه به مرور بخش خصوصی باید جایگزین دولت شودکه اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در نقش نهاد واسط با فراهم‌کردن اطلاعات، ایجاد روابط با نهاد‌ها و بنگاه‌های کشور‌های مقصد و ارائه مشاوره به کسب و کار‌ها و بازرگانان ایرانی فرآیند توسعه بازار را تسهیل کنند.

امانی اضافه کرد: با تداوم این روند، بازرگانان با نیاز‌های کشور مقصد آشنا شده و بر اساس مزیت نسبی اقتصاد ایران، کالایی را که قابلیت و استاندارد صادراتی دارد را از تولیدکنندگان داخلی تقاضا می‌کنند تا کالای موردنظر را به دیگر کشور‌ها صادر کنند و عرضه بر مبنای تقاضای بازار باشد.

دیگر خبرها

  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • استقبال تجار خارجی از محصولات کرمان در نمایشگاه ایران اکسپو ٢٠٢۴
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • استقبال ‌روس‌ها از کالاهای ایرانی
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی